Partycatering

DM

DM


Ongeacht de aard of locatie van de bijeenkomst, zal Lodire uw gasten perfect en op ieder gewenst niveau verzorgen. Onze eigen verhuur en decorafdeling kan elke beschikbare ruimte, zaal, tent, fabriekshal of boerenschuur omtoveren tot een feestelijke en sfeervolle ontvangstruimte voorzien van alle denkbare faciliteiten.

Vele opdrachtgevers gingen u voor en leerden ons kennen als een zeer betrouwbare en professionele partner. Luisterend naar uw wensen leveren wij een top prestatie, passend binnen uw budget.

Natuurlijk. Iedereen kan een feestje of een andere happening organiseren! Wij zijn specialisten, gemotiveerde, aan alles denkende, vakmensen die beschikken over veel ervaring. Inventieve professionals die uitblinken door organisatietalent en culinaire creativiteit.

Graag willen wij u informeren over de vele mogelijkheden die ons unieke bedrijf u te bieden heeft. Zakelijk of privé , kunnen we elke cateringopdracht op het juiste niveau voor u uitvoeren. Daarbij zal de aard van uw bijeenkomst bepalend zijn voor het voorstel dat wij speciaal op maat voor u maken.

Onze diensten

Dm
Evenementen
Verhuur horecamateriaal

Copyright: Lodire         |         Disclaimer         |         Ontwerp: Blixxum!         |